Followlike

Followlike

marți, 19 iulie 2011

Atac la etnobotanice

Ma uitam pe net la niste lucruri referitoare la etnobotanice si la cat de periculoase sunt ele.Nu o sa va insir acum de ce sunt periculoase,stiti si singuri,dar am ramas uimit cand am vazut ca fosti sau actuali consumatori afirma cu tarie ca acestea ar trebui interzise si legalizata "iarba".
Acuma,poate sunt eu un traditionalist,nu vreau sa incerc lucruri noi,dar de aici si pana la a fi atat de tampit incat sa afirmi ca ar trebui legalizata marijuana e cale lunga.Este pana la urma si asta un drog...vom ajunge la ce...la o tara de drogati care nici nu stiu ce-i cu ei,consuma tot felul de prostii fiind cobaii traficantilor care vor construi adevarate "imperii".
Mai ramane sa legalizam  prafulete,care sa ne ajute la scoaterea tarii din criza eventual.

2 comentarii:

  1. Ideea e ca etnobotanicele sunt chestii sintetice, care nu numai ca te fac sa fii high, dar te pot omori sau iti distrug tot ce ai tu mai bun prin interior. Pe de alta parte, de la prea multa iarba n-a murit nimeni pana acum. That was the idea... daaca tot au legalizat etnobotanicele, care te pot omori foarte usor si sunt la indemana oricui, de ce sa nu legalizeze si iarba, care nu a omorat pe nimeni pana acum. :P

    Legalizarea marijuanei ar duce la o explozie in economia tarii, dar romanii nu ar sti ce inseamna consum moderat... s-ar simti liberi de orice si asta, da, ar duce la autodistrugere. Pana la urma, uita-te la Olanda... inca sunt foarte tari cu tot cu Marijuana. Dar mai avem pana sa ajungem la mentalitatea la care sa ne permitem sa facem si noi asa ceva.

    (nu sunt neaparat pentru legalizarea ierbii, dar stii ca-mi place sa am dezbateri cu tine, right, colegu'? >:D< :)) )

    RăspundețiȘtergere
  2. right colega...despre dezbateri.
    Insa..pana la urma si "iarba" e un drog,chiar daca poate este cel mai putin periculos.Iar povestea cu iarba care nu a omorat pe nimeni tine bine la olandezi.Oricum,in Romania vor exista doar extreme..cei care consuma si cei care le distrug,depinde doar de partea cui vrei sa fii.A si am dat o alternativa la droguri in general(si in stil propriu),zic eu mult mai sanatoasa(dovedit!)

    RăspundețiȘtergere

Profitshare