Followlike

Followlike

vineri, 22 iulie 2011

Atac la etnobotanice 2(campanie de deprostire a "prostilor")

Am sa continui ce am inceput in postarea anterioara nu inainte de a face unele precizari,printre care se numara:
1.Nu instig la consumarea/neconsumarea unor substante legale/ilegale.
2.Fiecare are cap pe umeri deci poate sa gandeasca  si sa hotarasca singur ce e cel mai bine pentru el/ea.
3.Ce scriu aici pe blog este cat se poate de serios,nu scriu din plictiseala sau pentru oameni plictisiti care nu au altceva de facut.
4.Nu oblig pe nimeni sa citeasca ceea ce scriu,fiecare este liber sa citeasca(sau sa nu citeasca) iar atunci cand isi exprima parerea cu privire la postari doresc si argumente care sa sustina ceea ce sustin.
5.Daca cineva este de acord cu ideile mele prezentate aici si doreste sa ma sustina in cadrul acestei campanii ii multumesc anticipat si il/o invit sa participe activ si serios in cadrul acestei campanii de trezire la viata a Romaniei.
In postarea anteriora mi-am manifestat dezacordul cu privire la legalizarea tipurilor de droguri prezentate.Sustin in continuare aceasta idee din motive atat personale cat si sociale.Poate vorbesc despre lucruri "mari si fara sens" dar cred ca singura sansa a acestei generatii din care fac parte de a avea un viitor mai bun este aceea de a prelua initiativa si a schimba ceva in orizontul cotidian.
Astfel,daca cei de la conducerea tarii sunt incompetenti care nu sunt in stare sa-i protejeze pe cei ce i-au ales atunci singura sansa este propria aparare pe care trebuie sa o avem in fata unor astfel de pericole cum sunt drogurile.
Desigur,multi se vor plange ca este pe greu,sa ne protejeze autoritatile......si alte scuze de doi lei care nu au nici un rost.
Pentru a incheia: nu esti "smecher" daca consumi droguri,vei fi "smecher" atunci cand ii vei vedea pe consumatori implorand ajutorul si vor depinde de tine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Profitshare