Followlike

Followlike

vineri, 30 septembrie 2011

Upgrade:bicicleta...masina

Da,multi ne gandim inca de cand eram mici copii  oare cum o fi sa conduci?Pai raspunsul..e simplu,numai ca trebuie intre timp sa mai ai si o scoala.Pana aici,poate nimic complicat..ee..o scoala..doar nu ne-om impiedica de asa ceva.Nu ne impiedicam de lucruri mai putin "serioase" cum ar fi BAC-ul...daramite  de un amarat de examen.
Si totusi lucrurile sunt putin mai complicate decat par.Stiti si voi cartulia aceea care se schimba odata le cel mult 2 ani si are tot felul de teste..anapoda...Da,ar trebui cumparata si aceea.Dar uite ca exista si o alternativa:daca tot suntem in era internetului...exista o modalitate mai usoara,ca sa fiu mai explicit,gasiti aici.
Ce este? Pai este unul dintre cele mai bune site-uri de profil din Romania.Ai aici teste pentru scoala de soferi,pentru mai multe categorii..Dar stai ca partea cea mai buna de abia acum vine...e Gratis...
Deci,daca va ganditi sa pasiti de partea cealalta,adica sa va luati carnetul,nu ar strica sa aruncati o privire pe http://auto.receptie.ro/!

sâmbătă, 17 septembrie 2011

Spune nu!

Acest slogan se potriveste foarte bine cand vine vorba de "gunoaie mediatice" gen posturile de televiziune a domnului Dan Diaconescu.
Pana acum cativa ani un nimeni,Dan Diaconescu a devenit cunoscut in urma profitului pe care l-a facut pe spinarea romanilor creduli si slabi la capitolul educatie.Folosindu-se de scandaluri,creand el atunci cand nu avea unul,telenovele fara rost gen"Elodia" sau alte personaje de mahala acest personaj si-a dezvoltat propria afacere.Pornind de la un nimic,o "garsoniera" pe post de studio,acest om a reusit in decursul a cativa ani sa manipuleze o tara intrega si sa lanseze un concept pe drept numit"otevizarea Romaniei".
Pana acum,nimic special,insa tupeul acestui toparlan depaseste orice limita.A cooptat in jurul sau o echipa de fanatici,pentru ca nu ii pot numi altfel,care isi fac foarte bine treaba si maresc impactul prostirii ce rasare din canalele mediatice apartinand celui mentionat mai sus.Cu aceasta echipa  doreste sa candideze la presedintie,ceea ce pare o nebunie,dar cum in tara noastra orice este posibil, nu m-ar mira ca intr-o zi sa vad un asemenea lucru realizat.Nu simpatizez cu niciun partid politic,dar venirea la conducerea tarii a unui nebun nu poate face absolut niciun bine situatiei deja precare in care ne aflam.
In incheiere nu uita un lucru:daca nu poti face ceva impotriva prostiei,macar nu te alatura sub nici o forma ei!
S-ar putea sa te intereseze si Romania zilelor noastre sau  Timpul trece romanii raman,doua postari mai vechi de pe blogul meu.

miercuri, 14 septembrie 2011

Pauzele lungi si dese cheia marilor...insuccese

Fie ca este vorba de afaceri,studiu sau viata de cuplu titlul  de adevereste de fiecare data.
Astfel,sa trecem la realizarea unui scenariu.Deja ai o relatie de medie sau lunga durata cu o persoana.Poate va iubiti si acum la fel ca in prima zi,poate ca nu,insa in oricare dintre cele doua situatii intervine factorul plictiseala.Stii  totul despre iubita ta,ce ii place,ce nu ii place(si totusi faci si asta,doar sa o enervezi un pic) deja oarecum lucrurile s-au asezat.Stii la fel de bine ca si mine ca nu mai suntem in timpurile in care relatiile sau casatoriile durau o viata.Interesele de orice fel pot zdruncina ambele tipuri de apropieri dintre oameni.
Ea sau tu decideti sa aveti o pauza.Hmm,asta survine in urma faptului ca intre voi nu mai este atractia de la inceput.Ati devenit prieteni buni,poate chiar va iubiti,dar pasiunea ce v-a cuprins la inceputul relatiei nu mai exista.Veti incerca sa lungiti inevitrabilul,sa credeti ca inca mai puteti repara ceva ce deja ar trebui aruncat.Nu spun ca nu este posibil,dar sansele ca o relatie sa mai mearga la fel ca la inceput sunt egale cu acelea ca fiecare din voi sa traiasca minim 120 de ani...
Asa ca,va ramane un singur lucru de facut,sa va continuati vietile poate ca amici dar sa nu pierdeti timpul pretios pe care vi-l ofera viata in situatii ce nu au un final optim pentru ambii parteneri.
S-ar putea sa te intereseze si Replici de agatat? .

sâmbătă, 10 septembrie 2011

B.U.G.

Cei de la B.U.G. Mafia au lansat ultimul lor album intitulat "Inapoi in viitor".
Nu sunt un mare fan,nu am fost niciodata un sustinator al muzicii de cartier.Aceasta reprezinta insa o alternativa la lucrurile comerciale pe care le inghitim zi de zi.Daca te-ai saturat de artisti promovati pentru imagine si nu pentru ceea ce stiu sa faca,atunci te duci,logic,spre muzica mai putin comerciala.
Un alt atu al celor de la B.U.G. Mafia este faptul ca au lansat albumul cu optiunea freedownload de pe site-ul lor.Astefel,fanii lor pot downloada muzica preferata gratis de pe http://www.bugmafiaoficial.ro/,daca au un cont.
Dar dupa parerea mea,acest album are si neajunsurile lui.Astfel,desi are un mesaj interesant,modalitatea prin care este transmis este deplorabila in unele cazuri.Din acest album,cred ca doar 2 melodii nu au injuraturi in textul lor.Ma refer la Cand trandafirii mor si Fara cuvinte.Restul melodiilor au in versurile lor injuraturi in exces ce pot la un moment dat supara ascultatorii.
Le doresc celor de la Mafia succes in continuare si cat mai multe colaborari reusite!
S-ar putea sa te intereseze si Scoala in vacanta sauTitlu incert.

vineri, 9 septembrie 2011

Biserica si manipularea in masa

Nu suntem la ora de religie si totusi m-am gandit sa pun in discutie o tema legata oarecum de conceptul "religie".Astfel,exista pareri impartite pe aceasta tema,unii cred in veridicitatea titlului meu...altii nu..permiteti-mi sa nu fiu de acord.
Da, e drept, cu totii vedem manifestari religioase la care avem impresia ca participa oi si nu oameni.De unde ne dam seama?pai poate din comportamentul de turma pe care il au "drept-credinciosii"...pana aici,da,totul adevarat,de aici,totul devine relativ.De ce?pai dragi sustinatori ai ideii,va amintesc de faptul ca aici in Romania(unde traiesc cei care mai si citesc aceste randuri,putini dar importanti) problema trebuie pusa putin altfel.
Biserica nu este vazuta de marea majoritate ca o relaxare ci un fel de "must do it".Deoarece in trecutul nu foarte indepartat ea insemna poate singura modalitate de educatie si-a pastrat increderea romanilor.Deci,vor nu vor,romanasii nostri se duc la Biserica,asta stiu sa faca..ce le faci..si pana la urma..au si dreptate,unde sa se duca..la sexshop?(apropo..poate ca 50% din "populatiune" nici nu stie ce e acela,sau daca ar trebui sa cumpere salam sau parizer de acolo).
In fine,daca aveti ceva de spus, in favoarea sau in opozitia a ceea ce am enuntat,sunteti liberi sa o faceti la sectiunea "comentarii".Mai multe detalii gasiti si pe www.zeisim-propatria.blogspot.com unde am deschis un nou blog cu teme asemanatoare celei enuntate aici.
S-ar putea sa te intereseze si Noi pentru noi sauFacebook transformare in timp

joi, 8 septembrie 2011

Replici de agatat?

Multi dintre tineri se intreaba daca nu exista o metoda de a aduce fetele mai repede acolo unde vor.
Cel mai important pas este prima interactiune dintre cei doi indivizi(baiat si fata).Multi spera ca exista ghiduri,sfaturi etc. care sa mearga in orice situatie si aplicata oricarei fete.Raspunsul este mai simplu decat pare:nu exista asa ceva.Da,veti vedea pe internet zeci poate chiar sute de oferte care promit marea cu sarea pentru o suma chiar modica cateodata.Astfel unii "hoti" ,pentru ca nu ii pot numi altfel,promit lucrurile pe care si le doresc barbatii de la inceputurile lumii.Pai credeti ca daca cineva descoperea o reteta magica o vindea pe 50..80..100...sau 500 de lei? Cred ca ar fi nepretuita,deci nu ar face-o publica nu?
Cat depre replici de agatat..probabil ca tin doar la "pestisoarele" care vor agatate.In rest,ce fata ar fi impresionata de niste gunoaie ale limbajului aruncate de niste toparlani frustrati?...Tin inca sa  cred ca acest tip de comportament poate fi marginalizat intr-o societate ce mai contine,macar in ultimele rezerve,cateva principii etice.
Si inca ceva...a trecut si luna "smecherilor" veniti  din strainatate care polueaza peste masura linistea cotidiana cu propriul comportament si chiar cu propria prezenta de care chiar nu avem nevoie...Multumim puterilor divine si angajatorilor straini pentru ca si-au luat inapoi "odraslele".
S-ar putea sa te mai intereseze si Facebook si magarii sauAtac la etnobotanice 2

Profitshare