Followlike

Followlike

joi, 8 septembrie 2011

Replici de agatat?

Multi dintre tineri se intreaba daca nu exista o metoda de a aduce fetele mai repede acolo unde vor.
Cel mai important pas este prima interactiune dintre cei doi indivizi(baiat si fata).Multi spera ca exista ghiduri,sfaturi etc. care sa mearga in orice situatie si aplicata oricarei fete.Raspunsul este mai simplu decat pare:nu exista asa ceva.Da,veti vedea pe internet zeci poate chiar sute de oferte care promit marea cu sarea pentru o suma chiar modica cateodata.Astfel unii "hoti" ,pentru ca nu ii pot numi altfel,promit lucrurile pe care si le doresc barbatii de la inceputurile lumii.Pai credeti ca daca cineva descoperea o reteta magica o vindea pe 50..80..100...sau 500 de lei? Cred ca ar fi nepretuita,deci nu ar face-o publica nu?
Cat depre replici de agatat..probabil ca tin doar la "pestisoarele" care vor agatate.In rest,ce fata ar fi impresionata de niste gunoaie ale limbajului aruncate de niste toparlani frustrati?...Tin inca sa  cred ca acest tip de comportament poate fi marginalizat intr-o societate ce mai contine,macar in ultimele rezerve,cateva principii etice.
Si inca ceva...a trecut si luna "smecherilor" veniti  din strainatate care polueaza peste masura linistea cotidiana cu propriul comportament si chiar cu propria prezenta de care chiar nu avem nevoie...Multumim puterilor divine si angajatorilor straini pentru ca si-au luat inapoi "odraslele".
S-ar putea sa te mai intereseze si Facebook si magarii sauAtac la etnobotanice 2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Profitshare