Followlike

Followlike

vineri, 30 septembrie 2011

Upgrade:bicicleta...masina

Da,multi ne gandim inca de cand eram mici copii  oare cum o fi sa conduci?Pai raspunsul..e simplu,numai ca trebuie intre timp sa mai ai si o scoala.Pana aici,poate nimic complicat..ee..o scoala..doar nu ne-om impiedica de asa ceva.Nu ne impiedicam de lucruri mai putin "serioase" cum ar fi BAC-ul...daramite  de un amarat de examen.
Si totusi lucrurile sunt putin mai complicate decat par.Stiti si voi cartulia aceea care se schimba odata le cel mult 2 ani si are tot felul de teste..anapoda...Da,ar trebui cumparata si aceea.Dar uite ca exista si o alternativa:daca tot suntem in era internetului...exista o modalitate mai usoara,ca sa fiu mai explicit,gasiti aici.
Ce este? Pai este unul dintre cele mai bune site-uri de profil din Romania.Ai aici teste pentru scoala de soferi,pentru mai multe categorii..Dar stai ca partea cea mai buna de abia acum vine...e Gratis...
Deci,daca va ganditi sa pasiti de partea cealalta,adica sa va luati carnetul,nu ar strica sa aruncati o privire pe http://auto.receptie.ro/!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Profitshare