Followlike

Followlike

vineri, 14 octombrie 2011

Romanu' are talent!

In ultimul timp am vazut ca este la moda sa imprumutam tot felul de emisiuni pentru a vedea cat talent avem.Desigur,ma refer la emisiuni ca "Factorul chix...asta X","Vocea Romaniei" sau tot felul de acareturi regizate din aceeasi categorie.
Da,ce-i drept noi,romanasii,trebuie sa descoperim cat talent zace in noi.Si ce chestie, iese la suprafata..hopaa...chiar atunci cand vine vorba de tv-u..;cum sa iasa omul in evidenta daca nu la televizor?Pana la urma nici nu mai conteza la ce emisiune,ce juriu avem pe acolo..trebuie doar sa avem vedete...
Dar tara,dragii mei cititori,chiar nu duce lipsa de talente.Chiar daca vine vorba de ultima piti care datorita "moneylor" iubitului apare peste tot sau despre ultimul chilotar care are push-up made by Catalin Botezatu desigur!
Pana la urma,e mai putin important.Ceea ce conteaza e spiritul de turma..."Te-ai uitat draga la "x" aseara?...Vaiiii dar ce voce avea....vai il iubesc:)"."Oaia" telespectatoare trebuie sa fie multumita,reclamele sa fie difuzate si banii incasati,asa merge treaba.Aaa..da acuma...oamenii chiar au talent..poate...sau poate nu...dar..viata merge inainte.
S-ar putea sa te intereseze si Romanii au sau nu talent?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Profitshare