Followlike

Followlike

vineri, 19 august 2011

Facebook si magarii

Facebook-ul de toate zilele se pare ca dauneaza grav sanatatii,in special celei psihice.Deoarece este vacanta si orice "student eminent" isi permite sa foloseasca reteaua de socializare pentru a-si satisface propriile scopuri,acest mijloc de comunicare devine supraincarcat cu tot felul de "magarii" venite din partea multor inculti.
Deci  nu mai este o surpriza  sa intalnesti comentarii de genul "ce mai faci papusha" sau "ce bomba sexy esti,imi dai id-ul tau?".Aceste lucruri arata cat de evoluata a ajuns relatia interumana ce are ca scop in cazul nostru satisfacerea unor dorinte sexuale ale unor "toparlani" ce si-au lustruit indelung "puta".Si deoarece hi5-ul nu mai este la moda,cei ce il foloseau s-au mutat acum pe facebook poluand si aceasta zona cu "prostie pura".
Cititorii mei,putini dar importanti,folositi facebook doar la nevoie,incercati sa promovati decenta in cadrul public si dezvaluiti "pasiuni ascunse" in cadrul privat,doar de asta sunt ascunse,nu?.Asa,nu veti avea niciodata de suferit din cauza tuturor acelora ce nu le trece IQ-ul de 20 chiar daca au facut testele de  inteligenta de pe "noua fita"(facebook) care le-a aratat un rezultat eronat,desigur mult exagerat fata de ceea ce ar trebui sa releve.
P.S. Albert Einstein este o personalitate foarte importanta a lumii care este cunoscut in special pentru teoriile sale privind fizica.L-am mentionat pentru ca a avut unul dintre cele mai mari IQ-uri din lume(estimat,deoarece el nu a facut niciodata un asemenea test)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Profitshare