Followlike

Followlike

joi, 15 martie 2012

Unde dragoste nu e...eventual facem

Da da..ce-i drept m-am inspirat din tema la romana pe care desigur trebuie(oarecum) sa o scriu.
Asa ca sa trecem direct la fapte.La ce e buna dragostea?
Nu va asteptati sa fac cine stie ce filozofie,doar e dragoste ce Dumnezeu  se simte nu se explica in cuvinte.
De curand am cautat pe celebrul,arhicunoscutul, naspa programatul: youtube "ce spun copii despre dragoste" si inafara de un raspuns epic,moldovenesc http://www.youtube.com/watch?v=CiOgfo4yKpw am gasit ghici ce?...manele ,multe manele:).Bine,ce-i drept copilasii astia moldoveni au ganduri mari,cam prea mari...sau poate ca acum e la moda sa iubesti pe mai multi/multe inca de la gradinita,asa,de antrenament.
Nu ca m-ar surprinde,poporul roman cat si fratii lui de peste Prut iubeste balcanic.Acuma trecand de la micile rautati la lucruri serioase(cica).
Definitia din DEX zice cam asa:. I. Sentiment de afecțiune pentru cineva sau ceva; spec. sentiment de afecțiune față de o persoană de sex opus; iubire, amor.
Ce intelegem noi...dragostea e cel mai important sentiment uman,ce anima orice persoana chiar si atunci cand este trista,ce ii da viata atunci cand totul pare pierdut.Insa daca nu e impartasita,poate fi unul dintre cele mai periculoase sentimente.Amorul,iubirea sunt idealuri prezente de cele mai multe ori in basme,carti si tot mai putin in lumea noastra agitata.Si daca le gasim,oare cum ar fi?
Pana data viitoare,un sfat:Iubeste si vei fi iubit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Profitshare