Followlike

Followlike

sâmbătă, 21 martie 2015

Rezumat " Stai drept!" Alex David

 "Stai drept! Ghid de atitudine masculina" scris de Alex David, cel care semneaza articolele de pe www.fiibarbat.ro , este o carte ce se ridica, fara indoiala, la nivelul tuturor celorlalte ghiduri disponibile pe site.
L-am achizitionat fara sa stau pe ganduri deoarece am cumparat pana acum toate celelalte ghiduri si parcurgandu-le am aflat foarte multe informatii folositoare.
Prima intrebare ce va vine in minte este " de ce ar trebui sa cumpar un ghid despre atitudine masculina?" . In mod normal, nu ar trebui. In structura ta genetica exista toate genele necesare pentru ca tu sa te comporti ca un barbat. De fapt, fiecare este construit de la natura gata sa-si duca rolul la capat. Totusi, acest lucru se intampla foarte rar. Te rog sa te uiti in jur si sa observi cati dintre cei ce arata a barbati se poarta ca atare si cati se poarta mai degraba ca niste, cum sa le zic...imitatii de barbati?
Din pacate, societatea te bombardeaza cu informatii total nefolositoare. Dar asta nu e tot, aceste "informatii" ajung sa iti schimbe atitudinea atat de mult incat la un moment dat ( desi nu realizezi, acesta fiind poate cel mai grav lucru) nu te mai porti asa cum te-a lasat natura, ca un barbat.
Este o carte ce te va indruma spre o viata echilibrata, una in care faptul ca iti folosesti atitudinea iti va face loc in marea de pseudomasculi ce te inconjoara.
Titlul nu este ales la intamplare. Este unul dintre sfaturile cele mai importante, acela de a sta drept in orice situatie si de a merge mai departe cu fruntea sus. Asa ca, pentru a cita autorul, "stai drept barbate!"

Profitshare