Followlike

Followlike

vineri, 23 martie 2012

Hai cu Barladul

Da,aratam ca se poate totusi si la noi.Referitor la mitingul din Barlad(respect tuturor care au participat) mi-a placut cel mai mult reactia lui Mircea Badea.
Omu' a ramas surprins,o fi crezut ca Barladul o fi vreo vagauna,"jumatate din blocul meu" si nu e in stare sa se apere.Am aratat ca putem,copii,preoti,"edili" toti si-au unit fortele pentru a-si apara pana la urma viata.Americanasii astia vor sa scoata tot,desigur pe ideea tara bogata locuitori saraci noi vom ramane in continuare..ghici cum...saraci..
Asa ca macar sa nu la dam si ultima noastra farama(sau macar sa incercam).Daca totusi reusesc sa ne-o ia,va spun cu siguranta ca am incurcat-o.
Pana data viitoare,tine-ti bine de ceea ce aveti,fiti activi si nu veti regreta!

sâmbătă, 17 martie 2012

Mai sa intri in depresie

Dupa cum se observa inca din titlu multi dintre "cercetatorii" romani telespectatori la Discovery vor intra intr-o stare trista,trista de tot.
Aceasta stare este determinata de plecarea lui Bear Grylls,"sufletul" emisiunii "Tehnici de supravietuire".Pai cum vor trai oare telespectatorii romani daca nu mai vad cum se mananca viermi prin cine stie ce jungla sau cum se bea urina intr-un desert oarecare?..Nu asta e de neconceput.Si uite ca totusi se intampla,deoarece "prezentatorul" nu a ajuns la o intelegere cu cei de la Discovery asa ca a fost concediat.Poate s-o fi saturat omu de atatea aventuri si o fi vrand sa iasa la pensie si el,ca doar viata e scurta,nu?
Ce ne invata?...Trebuie sa stii cand sa renunti!

vineri, 16 martie 2012

Iar e vineri iar imi iau doza

Daaaa..a venit iar(am folosit cuvantul de cam multe ori) vineri si desigur a aparut doza de has pe care o luati chiar de pe site http://dozadehas.com/.
Interesante subiecte si de data asta,ba chiar un concurs!

Un altfel de adevar

De curand am gasit un documentar care pare sa rastoarne cam tot ce stim noi despre istoria tarii noastre.
Astfel,cu totii am fost invatati ca noi ne tragem din romani,dupa ce acestia au cucerit Dacia.In sa lucrurile par mult mai complicate.Astfel,chiar romanii s-ar putea trage din neamul tracilor,marea familie din care faceau parte si dacii.
Mai multe personalitati romane printre care si Mihai Eminescu au sustinut apartenenta romanilor la daci mai mult decat la popoarele latine.Crestinismul pare sa fi fost acceptat mult mai usor datorita invataturilor lui Zamolxe,zeul suprem al dacilor.In acest documentar se face referire si la cel mai vechi scris din lume.Insa va las pe voi sa descoperiti, va dau link-ul pentru a viziona acest documentar pe youtube:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=duj_84hnc58#!
Pana data viitoare: cauta mereu adevarul si el va iesi intotdeauna in calea ta!

joi, 15 martie 2012

Unde dragoste nu e...eventual facem

Da da..ce-i drept m-am inspirat din tema la romana pe care desigur trebuie(oarecum) sa o scriu.
Asa ca sa trecem direct la fapte.La ce e buna dragostea?
Nu va asteptati sa fac cine stie ce filozofie,doar e dragoste ce Dumnezeu  se simte nu se explica in cuvinte.
De curand am cautat pe celebrul,arhicunoscutul, naspa programatul: youtube "ce spun copii despre dragoste" si inafara de un raspuns epic,moldovenesc http://www.youtube.com/watch?v=CiOgfo4yKpw am gasit ghici ce?...manele ,multe manele:).Bine,ce-i drept copilasii astia moldoveni au ganduri mari,cam prea mari...sau poate ca acum e la moda sa iubesti pe mai multi/multe inca de la gradinita,asa,de antrenament.
Nu ca m-ar surprinde,poporul roman cat si fratii lui de peste Prut iubeste balcanic.Acuma trecand de la micile rautati la lucruri serioase(cica).
Definitia din DEX zice cam asa:. I. Sentiment de afecțiune pentru cineva sau ceva; spec. sentiment de afecțiune față de o persoană de sex opus; iubire, amor.
Ce intelegem noi...dragostea e cel mai important sentiment uman,ce anima orice persoana chiar si atunci cand este trista,ce ii da viata atunci cand totul pare pierdut.Insa daca nu e impartasita,poate fi unul dintre cele mai periculoase sentimente.Amorul,iubirea sunt idealuri prezente de cele mai multe ori in basme,carti si tot mai putin in lumea noastra agitata.Si daca le gasim,oare cum ar fi?
Pana data viitoare,un sfat:Iubeste si vei fi iubit!

joi, 8 martie 2012

Fericit 8 Martie

In primul rand as dori sa le doresc tuturor doamnelor si domnisoarelor un 8 Martie fericit!
In sfarsit a venit si primavara(calendaristic macar) si stiu,stiu a venit de pe 1 dar pana la urma,asta conteaza?
Eu cred ca mai important este ca acest anotimp sa vina in sufletul nostru.Gata cu hainele groase ce ne acopera inima "de gheata" si hai sa fim cu totii mai buni.Sa apreciem valoarea frumusetii si sa lasam la o parte,macar pentru o perioada(cat ma lunga sper) certurile si scandalul,cancanurile si barfele.Unii poate vor spune:"Parca tu mistere tare perfect mai esti".Da, nu sunt perfect insa sper ca intr-o zi voi fi cat mai aproape de acet ideal.
Fac apel,daca se poate spune asa,la partea feminina sa intreprinda actiuni in acest sens.Voi va pricepeti mai bine(la unele chestii) mai dati si la altii/altele care au nevoie...
Si inca o vorba de duh:Fii optimist si viata va fi optimista cu tine!

miercuri, 7 martie 2012

Asasini,impuscaturi si alte stiri

Mai frate de cand nu am mai scris pe blog Romanica s-a transformat in vestul salbatic si nu stiam?Adica ce..politia crede ca numai ea detine "jucarele" de foc si letale ?
Adica na...nu se uita omul prea des la TV dar atunci cand o face ar vrea sa vada ceva...interesant poate? Si totusi canalele "respectabile" ne baga o infuzie de(nu de plante ca ar fi culmea)ci o infuzie de stiri.Partea cea mai frumoasa e ca seamana intre ele.Vezi doamne asasinu',calaul,nebunul,necontrolatul,nevaccinatul si cum o mai fi el numit si-a omorat sotia.SI pe deasupra a mai omorat-o si pe cea mai buna prietena.Nenorocitu'
Totusi nu vreau sa se inteleaga ca acuma nu-mi pasa.Da este ceva grav,grav de tot.Si din asta trebuie sa facem..stiri de o ora?De 1 Decembrie,vorba aia ziua Romaniei nu se da 1 ora(60 de minute= mult mai multe secunde) stiri despre sarbatoarea nationala.Pe pariu ca unii nu stiu de la ce vine?(Dar asta o sa o mai discutam alta data)
Si toti isi pun intrebari:da' oare cum a trecut de testele psihologice,cum si-a luat arma si alte chestii de un real succes care fac sa adorma si ceasul in timp ce masoara(din greu saracu') timpul de la ora 19.00 pana la ora 20.00.Si imi place ca avem si raspunsuri...mafia...politia..astia..care or mai fi..ca doar is roman si trebuie sa ma revolt ce dra**!
In alta ordine de idei cica pe undeva pe la mama celui amintit mai sus s-au adunat vreo 4000 de mineri care fac...mini mineriada?(cam asa mi s-a parut titlul stirii..cred ca de final si de 3 ba nu 2 minute ca era prea mult 3 sa fim seriosi totusi) de la sfarsitul jurnalului/observatorului/stirile protv.Dar noua ce ne pasa ca oamenii se duc in subteran si nu stiu daca se mai intorc,nea:asasinu', bolnavu', killeru' ala o fi de vina?
Asa ca pana data viitoare dragi internauti...o vorba de duh de la Zeisim:Nu,dar chiar Nu mai faceti din tantar armasar!

vineri, 2 martie 2012

E iar vineri..

Si cum a venit iar vineri(pe care fie vorba intre noi eu o asteptam inca de luni) avem desigur dozadehas! Chiar aici:www.dozadehas.com
In acest episod aflam cum se poate numi un pod:faci un sondaj si ii spui Chuck Norris!

Profitshare